søndag 11. mars 2012

Pulsvarmere

For tiden syr jeg mest i ullfilt.  Det er jo fortsatt vinter her oppe i nord, selv om de første frøene er plantet i jorda.  Kanskje det er lengselen etter vår og det som spirer og gror som har inspirert meg når jeg dekorerte disse pulsvarmerne:
 Et frø med en kime til liv som ligger å venter på de første varmende solstrålene?

Noen har fått dekorasjon som minner og sildrende bekkefar i frossen is:


Det var ikke fullt så gjennomtenkt i utgangspunktet, men kanskje det har ligget noen bilder i underbevisstheten et sted. 
Jeg har nemlig jobbet endel med hvordan jeg skulle dekorere disse pulsvarmerne.  Selve formen på pulsvarmerne har jeg hatt en stund og er forsåvidt ganske fornøyd med den, men form og teknikk på dekorasjonen har vært vanskelig å finne.  Det har blitt noen halvgode og tildels elendige forsøk før jeg laget disse:


Endelig fant jeg en form som var spennende og ikke alt for vanskelig teknisk.  Med sølvtråd som undertråd ble det også mulig å legge et lite glitterelement inn uten at det ble for voldsomt.  Flere er under produskjon så kanskje kommer det flere bilder.

3 kommentarer:

  1. Ja de kommer nok for salg, men hvor har jeg ikke bestemt meg for. Men noen dukker nok opp på Stonglandseidet på Husflidsbua der - åpen hver lørdag fra 11-15

    SvarSlett
  2. Kjempefine! Så flink og kreativ du er:)

    SvarSlett