mandag 13. februar 2012

Veldig veldig lenge siden


Det har blitt et mye lengre opphold i bloggingen enn beregnet. Jobb, familie,hus, hage og div verv har blitt prioritert foran både blogging og handverk.  Nå er det nytt år og jeg skal forsøke meg med en forsiktig målsetning om å lage noen nye blogginnlegg.  De kommer nok ikke så hyppig, men forhåpentligvis ikke så langt i mellom som det ble nå.  For å rettferdigjøre meg selv litt må jeg få vise frem det nyoppussede kjøkkenet vårt.  Vi har gått mange runder med oss selv på hva og hvordan, bygge ut eller ikke, bytte vindu, male, panel osv.  Til slutt ble hullene i belegget for påtrengende og størrelsen på pengeboken ble vurdert til å tåle en renovering, men ingen utbygging.  Som dere ser av førbildet, dette var påkrevd: Husmorvindu, koreapanel og en veldig utslitt innredning.
Det ble nye trefags vinduer i stede for de gamle husmorvinduene både i kjøkken og stue.  Faspanel på veggene, malt i "Lagune", "Marmoleum Klikk" på gulvet og ny innredning fra IKEA.
Spisebordet er behold og passet faktisk godt inn


Prikken over i'en ble en nye PH50 lampe fra Lyse Ideer.  Når man skal gjøre alt selv tar ting tid.  Den som er observant ser at det fortsatt er løv på trærne da vi startet.  Siste hand på verket ble lagt lille julaften.  Målsetningen var å bli ferdig til jul og det ble vi.

2 kommentarer:

  1. Heia! Så kjempehyggelig at du gir livstegn fra deg igjen:)
    Ja oppussing tar tid, det skal være visst! Flott ble det!-og når resultatet blir bra er alt strevet glemt. Er du fornøyd med marmoleumgulvet ditt? Vi la et sånt på kjøkkenet for 1 år siden. Jeg synes det er et utrulig behagelig og "renslig" gulv og angrer absolutt ikke på det valget.
    Ei fin uke videre til deg -la det nå ikke gå like lenge til neste gang:)

    SvarSlett
  2. Så bra at du er fornøyd med gulvet. Vi lurte endel i forkant, men er så langt kjempefornøyd. Veldig behagelig og renslig som du sier. Og veldig enkelt å legge. Lover å komme med nye innlegg fremover. Så får du ha en riktig fin uke du også!

    SvarSlett